Naš tim.

ZU stomatološka ambulanta Dr Stajčić

Stomatološka ordinacija ”Dr Stajčić” opremljena je najmodernijim stomatološkim aparatima i materijalima u skladu sa svjetskim standardima. Nalazimo se u srcu Banjaluke, u Jevrejskoj 58 i protekle sedmice smo na toj lokaciji svim prisutnima poželjeli dobrodošlicu na event koji smo organizovali povodom 20 godina postojanja i otvorili im vrata još modernije, ljepše i veće ordinacije.

 

 

Pružamo sve stomatološke usluge prateći najnovija naučna istraživanja iz domena opšte stomatologije, oralne hirurgije i implantologije. Mr sci dr stom. Aleksandar Stajčić je specijalista oralne hirurgije i implantologije koji iza sebe ima dvadeset godina iskustva iz ovih oblasti. Završio je Master studije za oralnu implantologiju u Italiji na Universita Degli Studi Guglielmo Marconi u Toskani 2016. godine i svoje znanje nesebično dijeli sa kolegama u Banjaluci.

Od jedne stolice i jedne prostorije koja je imala 30-ak kvadrata došli smo do toga da imamo šest stomatoloških stolica, svoju hiruršku salu, najmoderniji digitalni rentgen i visok nivo pružanja usluge. Poslovni prostor ZU "Dr Stajčić" danas se prostire na 210 kvadrata.

Digitalizacija je u stomatologiju ušla prije desetak godina i mi smo se trudili da pratimo korak sa vremenom. Nabavili smo prvo digitalni rentgen aparat, a kasnije ga zamijenili sa najmodernijim Planmeca ProMax 3D rendgen aparatom. Uskoro nam treba stići digitalni skrener, što će biti i nama i pacijentima olakšanje, jer više neće biti onih klasičnih uzimanja otisaka, bušenja - već će se sve to raditi digitalno. S druge strane ubrzaćemo posao i našoj tehnici koja će na lakši način moći napraviti zube i time skraćujemo, baš tako da kažem, proizvodnju zuba sa nekih sedam na dva do četiri dana".

U skorijoj budućnosti planiramo nabaviti, u sklopu ZU "Dr Stajčić", printer i glodalicu kako bi u roku od 24 časa od završenog brušenja pacijentu mogli omogućiti da dobije nove zube. Najljepši dio našeg posla je kada pacijent, po završetku stomatoloških radova, prvi put u ogledalu ugleda svoj novi osmijeh i rasplače se sa osmijehom, te suze radosnice, to je nešto najljepše što se može vidjeti.

Iza nas stoji mnogo rada, edukacija, uspomena, nedaća, ali i neizostavan značaj timskog rada u stomatologiji. Sam odnos doktora sa sestrama i sa tehnikom, sve je to uvezano i mora da funkcioniše kako treba da ne bi bilo grešaka i da pacijent na kraju bude zadovoljan.

Kako je bilo na otvaranju proširenog prostora ZU "Dr Stajčić", ali i proslavi jubilarnih 20 godina postojanja pogledajte u fotogaleriji.

Lokacija.

Naša lokacija!

Jevrejska 58, Banja Luka

(kod Ekonomske škole)

051/961-200
065/808-808 (Viber)
065/808-808 (WhatsApp)

Lokacija na mapi

Dr Aleksandar Stajčić.

Mr sci dr stom. Aleksandar Stajčić
specijalista oralne hirurgije i implantologije

Dr Aleksandar Stajčić je diplomirao na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci, odsjek stomatologija. Nakon diplomiranja 2002. godine, zapošljava se kao asistent na katedri oralne hirurgije na Medicinskom fakultetu.

Specijalistički ispit iz oralne hirurgije položio je 2007. godine. Sve vrijeme se naučno i stručno usavršava iz oralne hirurgije i implantologije, kako kod nas, tako i u inostranstvu. Objavio je više naučnih radova u stručnoj literaturi. Magistrirao je 2009. godine na temu Ispitivanje stanja parodoncijuma zuba u kojih je rađena apikotomija u odnosu na vrstu mukoperiostalnog režnja.

Završio je Master studije za oralnu implantologiju u Italiji na Universita Degli Studi Guglielmo Marconi u Toskani 2016. godine.

Dr Miroslav Bajić.

Dr stom. Miroslav Bajić

Dr Miroslav Bajić je diplomirao 2014. godine na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci, odsjek stomatologija.

Dr Jelena Matić.

Dr stom. Jelena Matić

Dr Jelena Matić je diplomirala 2014. godine na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci, odsjek stomatologija.

Dr Stefan Marmat.

Dr stom. Stefan Marmat

Dr Stefan Marmat je diplomirao 2021. godine na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci, odsjek stomatologija.

Poruka.

Ukažite nam povjerenje a mi ćemo Vam vratiti zdrav i lijep osmijeh!

Kontaktirajte nas

Kontakt informacije

Jevrejska 58
(kod Ekonomske škole)
78000 Banjaluka
Bosna i Hercegovina

drstajcic@gmail.com

051/961-200
065/577-424
065/808-808 (Viber)
065/808-808 (WhatsApp)

Radno vrijeme

Pon-pet:
od 09-19h

Subota:
od 09-13h